Selecteer een pagina

Je hebt soms het gevoel ‘is dit nu alles?”.
Je hebt een gezin, een goede baan, een huis, leuke vriendinnen en toch mis je iets. Je piekert veel over wat je nu eigenlijk wilt met de rest van je leven.
Jaren ben je min of meer op de automatische piloot doorgegaan. Gezorgd voor je gezin, je huis en je werk.
Langzaam is jouw energie verdwenen en nu voel je je vooral moe en lusteloos.

Herken je dit?

  • Soms overvalt het je opeens. Als je ’s avonds staat te strijken denk je: is dit nu mijn leven? Waar zijn de dromen van mijn 20-jarige ‘ik’ gebleven? Wil ik de komende 25 jaar op dezelfde voet verder gaan? Wachtend op mijn pensioen? Je hebt het gevoel geleefd te worden en niet meer aan het roer van je eigen leven te staan.
  • Op vrijdagmiddag uitkijken naar een vrij weekend zonder verplichtingen waarin je nu eindelijk eens de tijd hebt om weer eens naar de yogales te gaan en de Linda. te lezen. En voor je het weet is het zondagavond en realiseer je je dat je morgen weer naar je werk moet en dat je dit hele weekend weer bezig geweest bent voor anderen. De yogales is er toch weer bij ingeschoten en de Linda. ligt nog ongeopend op tafel.
  • Je voelt je steeds meer een zeur worden met je hoofdpijn, vermoeidheid, lichamelijke ongemakken en ontevredenheid over je eigen leven. Je bent langzaam de vrouw aan het worden die je nooit had willen zijn: de klagende zuurpruim.
  • Alles waarvan je dacht dat het bij jou hoorde begin je in twijfel te trekken. Je vraagt jezelf af of dit stress is. Of ben je al in de overgang? Is dit het moment om ander werk te gaan zoeken? Wordt het tijd om je een maand in een klooster terug te trekken? Je hebt geen idee wat er met je aan de hand is en waar je moet beginnen. Ondertussen wordt het gemopper in je hoofd steeds erger.

Hoe nu verder?

Als je eerlijk bent weet dat je iets moet gaan doen. Als je op deze voet verder gaat word je steeds ongelukkiger en je zou ook niet verbaasd zijn als je dan mensen van je gaat afstoten. Je zou zo graag meer rust willen hebben en weer energie hebben om leuke dingen te gaan doen.

Ontdek hoe ik je kan helpen je energie weer op te bouwen en je stress te verlagen! Vraag direct een gratis coach sessie met mij aan ter waarde van 75 euro! Dat kan heel makkelijk: door op onderstaande knop te klikken en je gegevens in te vullen. Hiervoor wordt je doorverwezen naar mijn andere website www.jolandahofman.nl