Mind-Walk is mindful wandelen, gecombineerd met yoga-oefeningen, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Het is een veilige, effectieve manier om je gezondheid en fitheid te verbeteren, zowel geschikt voor beginnende als gevorderde wandelaars van alle conditie niveaus. Je hoeft geen ervaring met yoga of mindfulness te hebben om mee te kunnen doen.

Lijkt het je wat om:

  • Lekker buiten te wandelen?
  • Je fitter en energieker te voelen?
  • Heerlijk te ontspannen en te genieten van de natuur?
  • Je hoofd leeg te lopen waardoor je stemming verbetert en je een goed gevoel krijgt?
  • Te ont-moeten en ontmoeten?

Dan is Mind-Walk iets voor jou!

We gaan met een groep van maximaal 10 personen de natuur in.
De verschillende oefeningen zijn geïntegreerd in een wandeling van ongeveer 3 tot maximaal 5 km per keer.
Als je je inschrijft voor een 10-weekse training en je kunt een keertje niet, dan kun je de les in de andere groep inhalen.

Iedere zaterdagochtend is er een Mind-Walk in het Reeuwijkse Hout en op woensdagochtend in het Goudse Hout. Afgelopen vrijdagmiddag was ik de Mind-Walk voor zaterdag aan het voorbereiden en heb ik tijdens deze voorbereiding een filmpje gemaakt.